Bouwkundig advies

Bouwadvies- en tekenburo Polyline voorziet u graag van bouwkundig advies. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en uitwerken van verschillende soorten bouwprojecten. We werken hierbij voor verschillende opdrachtgevers zoals particulieren, bedrijven, aannemers en architecten.

Voorbeelden van projecten door Bouwadvies- en tekenburo Polyline:

  • Diverse nieuwbouwwoningen
  • Verbouw en uitbouw van woningen of bijgebouwen
  • Herbouw van een woning na brand
  • Ontwerp bedrijfsgebouwen, bedrijfshallen en productiehallen
  • Ontwerp toiletgebouwen

Specifieke eisen voor het ontwerp

Soms moet een ontwerp aan specifieke eisen voldoen. Omdat de situatie daarom vraagt, bijvoorbeeld omdat de woning geschikt moet zijn voor minder validen. Of omdat de gemeente bepaalde eisen stelt die zijn vastgelegd in een bouwbesluit. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als de woning in een beschermd stadsgezicht valt, de woning een rijksmonument is of omdat de wijk een uniform karakter moet krijgen. In deze gevallen zal een welstandscommissie van de gemeente de aanvraag voor de vergunning beoordelen. Bouwadvies- en tekenburo Polyline is bekend met deze richtlijnen en zal u daarom van bouwkundig advies kunnen voorzien. Ook in het ontwerp van uw bouwproject zullen naast uw eigen wensen en eisen ook met deze externe eisen rekening houden.

Contact

Wenst u bouwkundig advies over uw bouwproject? Neem dan contact op met Bouwadvies- en tekenburo Polyline. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. We zijn telefonische bereikbaar onder kantoortijden maar u kunt ook een mailtje sturen. Op de website vindt u onze contactgegevens. U kunt hier ook het contactformulier invullen en uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.