Bouwkundig adviesbureau

Bent u op zoek naar een bouwkundig adviesbureau? Dan bent u bij Bouwadvies- en tekenburo Polyline aan het juiste adres. Polyline is gespecialiseerd in het ontwerpen en uitwerken van diverse bouwprojecten, klein, groot en alles wat er tussen zit. We hebben verschillende opdrachtgevers: particulieren, bedrijven, aannemers en architecten.

Over Polyline

Bouwadvies- en tekenburo Polyline is opgericht in 1995. De drijvende kracht achter Polyline is oprichter Hans van Dijk. Met ruim 25 jaar ervaring, bij Polyline maar ook bij diverse andere bedrijven in binnen- en buitenland heeft Hans van Dijk alle ervaring en expertise in huis om Polyline als bouwkundig adviesbureau succesvol te leiden. Door de verscheidenheid van projecten, van kleine verbouwing tot complete nieuwbouw, is door de jaren heen een grote dosis ervaring opgedaan. We benaderen elk project alsof het ons eerste is. Met een frisse blik en open mind maar wel met onze ervaring en kennis achter de hand.

Werkwijze

We kunnen u, als bouwkundig adviesbureau, adviseren in alle stappen van uw bouwproject. Als u bij ons komt voor een ontwerp voor nieuwbouw of verbouwing dan bespreken we allereerst uw wensen, eisen en andere specificaties zoals afmetingen, functionaliteit, stijl en natuurlijk budget. Aan de hand van dit gesprek maken wij een aantal voorlopige schetsen. U kunt hieruit een keuze maken en op basis daarvan werken we samen naar een definitief ontwerp. Dit wordt vervolgens verder uitgewerkt in bouwaanvraag tekeningen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van bouwadvies- en tekenburo Polyline? Neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek waarin we onze werkzaamheden kunnen toelichten.

Bouwkundig adviesbureau