Bouwkundig adviesburo

Bouwadvies- en tekenburo Polyline is een bouwkundig adviesburo uit Boskoop, gelegen tussen Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Gouda. Als bouwkundig adviesburo houden wij ons onder andere bezig met ontwerpen en uitwerken van kleine en grote bouwprojecten en alles wat daartussen zit.

Projecten van Bouwadvies- en tekenburo Polyline

We doen verschillende projecten. Het traject kan van het allereerste ontwerp tot en met de uitwerking hiervan door Polyline worden verzorgt. In sommige gevallen wordt een bestaand ontwerp, bijvoorbeeld van de opdrachtgever of gemaakt door derden, door ons uitgewerkt. Onze opdrachtgevers zijn heel divers: particulieren, bedrijven, aannemers en architecten.

Voorbeelden van projecten die door Bouwadvies- en tekenburo Polyline zijn gemaakt zijn:

  • Herbouw van een woning na brand
  • Diverse nieuwbouwwoningen
  • Verbouw en uitbouw van woningen of bijgebouwen
  • Ontwerp bedrijfsgebouwen, bedrijfshallen en productiehallen
  • Ontwerp toiletgebouwen

Polyline is een klein bouwkundig adviesbureau met korte lijnen en de mogelijkheid om snel te schakelen. Door samenwerking met anderen kunnen we ook makkelijk extra capaciteit of specifieke expertise inschakelen. Zo heeft u wel de voordelen van een klein bouwkundig adviesburo maar niet de nadelen. Details zijn in een bouwkundig ontwerp erg belangrijk maar we verliezen hierbij de grote lijnen niet uit het oog.

Contact

Wilt u weten wat Bouwadvies- en tekenburo Polyline voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We zijn telefonische bereikbaar onder kantoortijden maar u kunt ook een mailtje sturen. Op de website vindt u onze contactgegevens. U kunt hier ook het contactformulier invullen en uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.