Verbouwing huis

Bij de verbouwing van een huis komt een heleboel kijken. Van eerste idee tot uiteindelijke oplevering is een heel proces. De eerste stap is het inventariseren van wensen en behoeften om deze samen te vormen in een eerste schets. Bouwadvies- en Tekenburo Polyline kan u hierbij helpen. Wij houden ons bezig met het ontwerpen en uitwerken van allerlei bouwwerken van klein tot groot.

Werkwijze

Wij beginnen met een eerste gesprek waarin u uw wensen voor de verbouwing van uw huis kan bespreken. Wij bespreken gebruik, functionaliteit, afmetingen en bekijken bij een verbouwing de huidige woning. Aan de hand van dit gesprek maken wij de eerste voorlopige schetsen. Deze worden met u besproken. Na de nodige aanpassingen komen wij samen tot een definitief ontwerp. Wij stippelen het hele proces voor u uit zodat u weet wat de verschillende stappen zijn. Na het definitief ontwerp werken wij deze verder uit naar tekeningen voor de bouwaanvraag. Vergunningen moeten worden aangevraagd en eventueel kunnen wij u helpen met uw keuze voor een aannemer. Wanneer de daadwerkelijk bouw begint kunnen wij de bouw en oplevering controleren en begeleiden.

Ervaring en expertise

Bouwadvies- en Tekenburo Polyline is in 1995 opgericht door Hans van Dijk. Met ruim 25 jaar ervaring, bij Polyline maar ook bij diverse andere bedrijven in binnen- en buitenland heeft Hans van Dijk als drijvende kracht van Polyline alle ervaring en expertise in huis om ook de verbouwing van uw huis in goede banen te leiden. Helemaal volgens uw wensen en ontworpen naar uw situatie.