Woning ontwerpen

Wilt u een woning laten ontwerpen? Heeft u een vrije kavel gekocht om daar een woning op te bouwen? Neem dan contact op met Bouwadvies- en tekenburo Polyline. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en uitwerken van diverse bouwprojecten.

Wensen, eisen en randvoorwaarden

Wanneer wij uw woning ontwerpen, beginnen we eerst met een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen en eisen en worden ook randvoorwaarden zoals bestemmingsplannen en bouwbesluiten besproken.We bespreken materialen, stijl en functionele aspecten van de woning zoals aantal kamers en de plaats van de woning op het perceel. Aan de hand van dit gesprek maken wij een aantal schetsen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt werken wij deze uit tot een definitief ontwerp.

Aanvragen vergunningen

Het definitieve ontwerp wordt vervolgens verder uitgewerkt voor de aanvraag van alle benodigde vergunningen. In deze tekeningen wordt informatie gegeven over afmetingen van trappen en balustrades, deuren en ramen worden de afmetingen van de ruimtes nauwkeurig weergegeven. Van de belangrijke knooppunten worden detailtekeningen gemaakt en wordt aangegeven hoe bijvoorbeeld de ventilatie is geregeld. Het maken van bouwaanvraagtekeningen is dus heel secuur en gedetailleerd werk en er kan heel veel van af hangen dus het is belangrijk dat het goed gebeurt.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om uw woning te ontwerpen? Neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek waarin we onze werkzaamheden kunnen toelichten. U vindt onze contactgegevens op de website. U kunt hier ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Woning ontwerpen