Woning verbouwen

Heeft u plannen om uw woning te verbouwen? Dan bent u bij Bouwadvies- en tekenburo Polyline aan het juiste adres. Polyline is gespecialiseerd in het ontwerpen en uitwerken van verschillende soorten bouwprojecten. We werken hierbij voor verschillende opdrachtgevers zoals particulieren, bedrijven, aannemers en architecten. Ook met het verbouwen van woningen hebben wij veel ervaring. Of het nu gaat om een aan-, op- of uitbouw, de realisatie van een kantoor of atelier in of bij uw woning, het herverdelen van ruimtes of een nieuw trappenhuis, Polyline staat voor u klaar met de juiste kennis en expertise voor uw project.

Over Polyline

Bouwadvies- en tekenburo Polyline is opgericht in 1995. De drijvende kracht achter Polyline is oprichter Hans van Dijk. Met ruim 25 jaar ervaring, bij Polyline maar ook bij diverse andere bedrijven in binnen- en buitenland, heeft Hans van Dijk alle ervaring en expertise in huis om Polyline als bouwkundig adviesbureau succesvol te leiden. Door de verscheidenheid van projecten, van kleine verbouwing tot complete nieuwbouw, is door de jaren heen een grote dosis ervaring opgedaan. We benaderen elk project alsof het ons eerste is. Met een frisse blik en open mind maar wel met onze ervaring en kennis achter de hand.

Rekening houden met randvoorwaarden

Als u uw woning wilt verbouwen is Polyline uw partij voor het ontwerpen en uitwerken van uw plannen. Al uw wensen worden in een duidelijk ontwerp gegoten, rekening houdend met randvoorwaarden, bestemmingsplannen en gemeentelijke bepalingen. Wilt u weten wat Polyline voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op de website. U kunt hier ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Woning verbouwen