Woonhuis ontwerpen

Wilt u een woonhuis ontwerpen? Heeft u een vrije kavel gekocht om zelf uw droomhuis te bouwen? Of is uw huis verloren gegaan bij een brand en moet het herbouwd worden? Bouwadvies- en tekenburo Polyline kan u helpen om uw woonhuis te ontwerpen.

Externe eisen

Moet het ontwerp aan eisen voldoen? Bijvoorbeeld omdat de woning geschikt moet zijn voor minder validen of omdat de woning in beschermd stadsgezicht valt. Of zijn er eisen gesteld aan het ontwerp vanuit een welstandscommissie of opzet vanuit een wijk? Ook dat is geen enkel probleem voor Bouwadvies- en tekenburo Polyline. Wij zullen uw woonhuis ontwerpen naar uw wensen en behoeften maar ook rekening houden met externe eisen en voorschriften.

Inventariseren van wensen

Tijdens een eerste gesprek zullen we uw wensen inventariseren en bespreken we uw specifieke wensen en eisen maar ook afmetingen, stijl, materialen en functionaliteit. We bekijken dan ook de externe voorschriften. Op basis daarvan maken we een eerste schets. Na overleg met u komen we tot een uiteindelijk ontwerp voor uw woonhuis. Als dit ontwerp definitief is, gaan we dit verder uitwerken en maken we de tekeningen voor de bouwaanvraag. Vervolgens maken we een plan voor de uitvoering. We kunnen u helpen met de keuze voor een aannemer en kunnen de controle en begeleiding tijdens de bouw en oplevering voor u verzorgen.

Wilt u uw woonhuis ontwerpen en bent u op zoek naar een ontwerpbureau? Neem dan contact op met Bouwadvies- en tekenburo Polyline. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Op de website vindt u onze contactgegevens.